Thomas Hylland Eriksen: Små steder, store spørsmål. Innføring i sosial-antropologi - Ovesen, Jan (Tidsskriftet Antropologi, 1994)
Thomas Hylland Eriksen: Små steder, store spørsmål. Innføring i sosial-antropologi Anmeldes af Jan Ovesen