Haim Hazan: Old Age: Constructions and Deconstructions - Raahauge, Kirsten Marie (Tidsskriftet Antropologi, 1994)
Haim Hazan: Old Age: Constructions and Deconstructions Anmeldes af Kirsten Marie Raahauge