Rolf Gilberg: Mennesket Minik (1888-1918): En grønlænders liv mellem to verdener - Rønne, Kirsten (Tidsskriftet Antropologi, 1994)
Rolf Gilberg: Mennesket Minik (1888-1918): En grønlænders liv mellem to verdener Anmeldes af Kirsten Rønne