Joe Foweraker: Popular Mobilization in Mexico: The Teachers' Movement 1977-87 - Korsbæk, Leif (Tidsskriftet Antropologi, 1994)
Joe Foweraker: Popular Mobilization in Mexico: The Teachers' Movement 1977-87 Anmeldes af Leif Korsbæk