Odd Are Berkaak: Erfaringer fra Risikosonen - opplevelse og slitutvikling i rock - Schade-Poulsen, Marc (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
Odd Are Berkaak: Erfaringer fra Risikosonen - opplevelse og slitutvikling i rock Anmeldes af Marc Schade-Poulsen