Jens Tonboe: Rummets sociologi - Kritik af teoretiseringen af den materielle omverdens betydning i den sociologiske og kulturgeografiske tradition - Raahauge, Kirsten Marie (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
Jens Tonboe: Rummets sociologi - Kritik af teoretiseringen af den materielle omverdens betydning i den sociologiske og kulturgeografiske tradition Anmeldes af Kirsten Marie Raahauge