Carl-Ulrik Schierup: På kulturens slagmark: mindretal og størretal taler om Danmark - Sampson, Steven (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
Carl-Ulrik Schierup: På kulturens slagmark: mindretal og størretal taler om Danmark Anmeldes af Steven Sampson