David Abulafia: A mediterranean Emporium: The Catalan Kingdom of Majorca - Knudsen, Anne (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
David Abulafia: A mediterranean Emporium: The Catalan Kingdom of Majorca Anmeldes af Anne Knudsen