Anders Linde-Laursen & Jan Olof Nilsson (red.): Mojligheternas landskap: Nordiska kulturanalyser - Westman, Bror (Tidsskriftet Antropologi, 1995)
Mojligheternas landskap: Nordiska kulturanalyser Anmeldes af Bror Westman.