John Liep og Karen Fog Olwig (red.): Komplekse liv: Kulturel mangfoldighed i Danmark - Eriksen, Thomas Hylland (Tidsskriftet Antropologi, 1995)
Komplekse liv: Kulturel mangfoldighed i Danmark. Anmeldes af Thomas Hylland Eriksen.