Kajsa Ekholm Friedman: Den Magiske Vårid Bild: Om statens frigørelse från folket i folkerepubliken Kongo - Paludan, Trine (Tidsskriftet Antropologi, 1996)
Om statens frigørelse från folket i folkerepubliken Kongo 161 Anmeldes af Trine Paludan