ØRESUNDET SOM GRÆNSE - Harbsmeier, Michael (Tidsskriftet Antropologi, 1996)
ØRESUNDET SOM GRÆNSE. Anders Linde-Laursen: Det Nationales Natur. Studier i dansk-svenske relationer. Lund 1995. Nordisk Ministerråd. 254 s. ISBN 9291207446.