Henning Kirk: Da alderdommen blev en diagnose. Konstruktionen af kategorien „alderdom'1 i 1800-tallets lægelitteratur. - Christophersen, Jórun (Tidsskriftet Antropologi, 1996)
Konstruktionen af kategorien „alderdom'1 i 1800-tallets lægelitteratur. Anmeldes af Jorun Christophersen.