Alfred W. Crosby: Ecological Imperialism. The Biological Expansion of Europe, 900-1900. - Veber, Hanne (Tidsskriftet Antropologi, 1998)
The Biological Expansion of Europe, 900-1900. Anmeldes af Hanne Veber.