Isa Baud & Ines Smyth (red.): Searching for Security. Women 's Responses to Economic Transformations. - Laier, Julie Koch (Tidsskriftet Antropologi, 1998)
Women 's Responses to Economic Transformations. Anmeldes af Julie Koch Laier.