Bjarne Stoklund (red.): Kulturens nationalisering. Et etnologisk perspektiv på det nationale - Fischer, Johan (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Bjarne Stoklund (red.): Kulturens nationalisering. 217 Et etnologisk perspektiv på det nationale Anmeldes af Johan Fischer