Margaretha Jarvinen & Margareta Bertilsson: Socialkonstruktivisme. Bidrag til en kritisk diskussion - Pedersen, Mikkel Venborg (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Bidrag til en kritisk diskussion Anmeldes af Mikkel Venborg Pedersen