Peter Hervik (red.): Den generende forskellighed. Danske svar på den stigende multikulturalisme - Sampson, Steven (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
Danske svar på den stigende multikulturalisme. Anmeldes af Steven Sampson