TILBAGE TIL EN BEGYNDELSE: The Golden Bough i lyset af det selv-antropologiske studie af religion - Rubow, Cecilie (Tidsskriftet Antropologi, 1999)
The Golden Bough i lyset af det selv-antropologiske studie af religion