EN VANSKELIG MAND: Austral15iens urbefolkningspolitik - Lorimer, Francine (Tidsskriftet Antropologi, 2002)
TIM ROWSE: Obliged to be Difficult. Nugget Coombs’ Legacy in Indigenous Affairs. Cambridge: Cambridge University Press 2000. 254 sider. ISBN 0 521 77353 9 (hb). Pris: 40 £/$ 64.95. ISBN 0 521 77410 1 (pb). Pris: 14.95 £ /$ 24.95.