PAUL AUSTER: In the Country of Last Things og New York - Allingham, Peter (Tidsskriftet Antropologi, 2003)
En af de bybøger, jeg sætter pris på, er den amerikanske forfatter Paul Austers lille roman In the Country of Last Things fra 1987. Romanen står som nummer to i forfatterskabet efter det internationale gennembrud med romantrilogien The New York Trilogy. Den udkom også i 1987, men trilogiens første roman City of Glass udkom allerede i 1985 og de to næste, Ghosts og The Locked Room, forelå i 1986.