Laura Gilliam & Eva Gulløv, med bidrag af Karen Fog Olwig og Dil Bach: Civiliserende institutioner. Om idealer og distinktioner i opdragelse - Hammen, Ida (Tidsskriftet Antropologi, 2013)
Anmeldes af Ida Hammen