FORTÆLLING OG INTERSUBJEKTIVITET: Erfaring, fællesskab og den narrative skabelse af „selv“ - Veber, Hanne (Tidsskriftet Antropologi, 2004)
JEROME BRUNER: At fortælle historier – i juraen, i litteraturen og i livet. København: Alinea 2004. 144 sider. ISBN 87-23-01782-1. Pris 160 kr. MICHAEL JACKSON: The Politics of Storytelling. Violence, Transgression and Intersubjectivity. København: Museum Tusculanum Press 2002. 320 sider. ISBN 87-7289- 737-6. Pris 298 kr.