Vibeke Steffen, Richard Jenkins & Hanne Jessen (eds.): Managing Uncertainty. Ethnographic Studies of Ilness, Risk and the Struggles for Control - Hansen, Helle Plough (Tidsskriftet Antropologi, 2005)
Anmeldes af Helle Ploug Hansen