FORORD - Bruun, Maja Højer; Kristensen, Dorthe Brogård; Krøijer, Stine; Møller, Julie Rahbæk; Rytter, Mikkel (Tidsskriftet Antropologi, 2015)
Dette dobbelte temanummer af Tidsskriftet Antropologi nr. 72 og 73 er baseret på et forskningsseminar afholdt i maj 2014 af det såkaldte Norden-netværk med titlen „Ethnographies of Welfare State Transformations“.