Interview med Diana Arsovic: ET BLIK UDEFRA - ANTROPOLOGI, DESIGN OG INNOVATION - Lex, Simon (Tidsskriftet Antropologi, 2018)
Diana Arsovic, innovationschef i Innovationshuset i Københavns Kommune, giver i et interview med Simon Lex sit bud på, hvordan antropologer bidrager til innovationsprocesser. Hun fokuserer på de kompetencer og udviklingspotentialer, hun møder hos antropologer i arbejdet med innovation i den offentlige sektor.