Saturino M. Borras JR., Marc Edelman & Cristobal Kay (eds.): Transnational Agrarian Movements Confronting Globalization. Chichester, West Sussex: Wiley-Blackwell 2008. 362 sider. (Oprindeligt udgivet som Vol. 8, Issue 2/3 af Journal of Agrarian Change). I - Nielsen, Kenneth Bo (Tidsskriftet Antropologi, 2011)
Intet resumé