Tiltrædelsesforelæsninger: Tre professorer - Bubandt, Nils; Willerslev, Rane; Roepstorff, Andreas (Tidsskriftet Antropologi, 2011)
Nils Bubandt. Demokrato som selvfølge: Hvad kan antropologi sige om globaliseringen af folkestyret? Andreas Roepstorff. Eksperimentel Antropologi Rane Willerslev. Det guddommelige blik: En analyse af „Den Dansende Troldmand“