INA KJØGX PEDERSEN: Samles, skilles ad. Erindringer om liv og død i Sønderho. København: Gyldendal 2010. ISBN 978-87-02-08237-1. Pris: 299 kr. - Rønne, Kirsten (Tidsskriftet Antropologi, 2011)
Intet resumé