Anmeldelse af Jasvinder Sanghera: Shame. - Mørck, Yvonne (Tidsskriftet Antropologi, 2012)
JASVINDER SANGHERA: Shame. London: Hodder & Stoughton 2007. ISBN 978-0-340-92461-7. 289 sider. Pris: £13. Daughters of Shame. London: Hodder & Stoughton 2009. ISBN 978-0-340-96207-7. 290 sider. Pris: £7. Shame Travels. A Family Lost, A Family Found. London: Hodder & Stough- ton 2011/2012 (pb.). ISBN 978-0-340-96209-1. 284 sider. Pris: £9