Göran Adamson: Svensk mångfaldspolitik – en kritik från vänster. Malmö: Arx förlag 2014. 181 sider. ISBN 978-91-87043-22-2. Pris: 163,00 SEK - Dyrberg, Torben Bech (Tidsskriftet Antropologi, 2014)
Intet resumé