Den levende papyrus: Ritual, kosmologi og immanent guddommelighed blandt sihanaka i Madagaskar - Norge, Anders (Tidsskriftet Antropologi, 2026)
Den levende papyrus: Ritual, kosmologi og immanent guddommelighed blandt sihanaka i Madagaskar