Anmeldelse: Stine Grønbæk Jensens ’Livtag med fortiden. Når børnehjemsbørn erindrer’ - Haji, Shahan (Tidsskriftet Antropologi, 2026)
Anmeldelse af Stine Grønbæk Jensens ’Livtag med fortiden. Når børnehjemsbørn erindrer’