Kan man skabe en bæredygtig verden, hvis virksomhederne ikke er med? : En analyse af bæredygtighedsprofessionelles indtræden i en finansiel verden - Jørgensen, Olivia Norma (Tidsskriftet Antropologi, 2026)
Kan man skabe en bæredygtig verden, hvis virksomhederne ikke er med? - En analyse af bæredygtighedsprofessionelles indtræden i en finansiel verden