Engagement, utilstrækkelighed og undvigelsesmanøvrer: Jagten på et sprog for racialiseringprocesser i skolen - Lange Hald, Charlotte (Tidsskriftet Antropologi, 2026)
Engagement, utilstrækkelighed og undvigelsesmanøvrer: Jagten på et sprog for racialiseringprocesser i skolen