Doktorens bord: Legitim viden? Diabetesbehandling i de sociale mediers tidsalder - Mølholm Kjærulff, Emilie (Tidsskriftet Antropologi, 2026)
Doktorens bord: Legitim viden? Diabetesbehandling i de sociale mediers tidsalder