Åndebesættelser som kvindelig reaktionsform. Et antropologisk bidrag til forståelse af kønsulighedens opretholdelse - Sjørslev, Inger (Tidsskriftet Antropologi, 2025)
Åndebesættelser som kvindelig reaktionsform. Et antropologisk bidrag til forståelse af kønsulighedens opretholdelse