Alexandra Brandt Ryborg Jønsson & John Brodersen: Snart er vi alle patienter: Oversiagnostik i medicinske og samfundsfaglige perspektiver - Steno, Anne Mia (Tidsskriftet Antropologi, 2024)
Alexandra Brandt Ryborg Jønsson & John Brodersen: Snart er vi alle patienter: Oversiagnostik i medicinske og samfundsfaglige perspektiver