Enquete: Hvordan musik og shamanisme blev født: En myte fra katxuyanafolket - Kieffer-Døssing, Astrid (Tidsskriftet Antropologi, 2024)
Enquete: Hvordan musik og shamanisme blev født - En myte fra katxuyanafolket