Doktorens bord: Maveproblemer: Irritation, eksperimenteren og velfærd i Danmark - Larsen, Camilla Brændstrup (Tidsskriftet Antropologi, 2024)
Doktorens bord: Maveproblemer - Irritation, eksperimenteren og velfærd i Danmark