Doktorens bord: Personliggjort anatomi: Patienters transformative erfaringer i dansk elektiv ortopædkirurgi og på det medicinske museum - Grytter, Simone (Tidsskriftet Antropologi, 2024)
Doktorens bord: Personliggjort anatomi - Patienters transformative erfaringer i dansk elektiv ortopædkirurgi og på det medicinske museum