Tiltrædelsesforelæsning: Arrival of the fittest: Kvoteflygtning, sårbarhed og strategiske alliancer i en hjemsøgt felt - Rytter, Mikkel (Tidsskriftet Antropologi, 2024)
Lettere redigeret tiltrædelsesforelæsning ved Mikkel Rytter, Afdeling for Antropologi, Aarhus Universitet