Planetære frakturer: Humanistiske og socialvidenskabelige perspektiver på antropocæn. - Høeg Salamon, Klara Rosa (Tidsskriftet Antropologi, 2023)
Anmeldelse af Kristoffer Balslev Willerts ’Planetære frakturer. Humanistiske og socialvidenskabelige perspektiver på antropocæn.’