Kapitalens vildtlevende ringvirkninger: Rejsebeskrivelser fra Feral Atlas - Sørensen, Anne-Sofie Lautrup (Tidsskriftet Antropologi, 2021)
Rejsebeskrivelser fra Feral Atlas: Kapitalens vildtlevende ringvirkninger