MONTAGE: MOSKUSOKSER I DELE OG HELER I KANGERLUSSUAQ, VESTGRØNLAND: En etnografisk montage - Andersen, Astrid Oberborbeck; Jensen, Jens Fog (Tidsskriftet Antropologi, 2021)
Montage: Moskusokser i dele og heler i Kangerlussuaq, Vestgrønland