Dorte Marie Søndergaard (red.): Feministiske tænkere. En tekstsamling: Anmeldes af Inger Sjørslev - Sjørslev, Inger (Tidsskriftet Antropologi, 2021)
Dorte Marie Søndergaard (red.): Feministiske tænkere. En tekstsamling. Anmeldes af Inger Sjørslev.