Dystopolis. Militariseringen af urbane politiindsatser og politiske forestillinger i Rio de Janeiro - Larsen, Marcus Ferreira (Tidsskriftet Antropologi, 2018)
Dystopolis. Militariseringen af urbane politiindsatser og politiske forestillinger i Rio de Janeiro