En fritlevende dystopi. Kultivering af urbane fødevarer og pessimistiske fremtidsudsigter i Portland, Oregon - Ebsen, Maia (Tidsskriftet Antropologi, 2020)
En fritlevende dystopi. Kultivering af urbane fødevarer og pessimistiske fremtidsudsigter i Portland, Oregon