Efter vi er blevet en ghetto... Dystopisk stedsbranding i udsatte boligområder - Stender, Marie (Tidsskriftet Antropologi, 2020)
Efter vi er blevet en ghetto... Dystopisk stedsbranding i udsatte boligområder