Esther Fihl & Jens Pinholt (red.): Livsformer og kultur: Antropologi i praktisk anvendelse - Sjørslev, Jens (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
Esther Fihl & Jens Pinholt (red.): Livsformer og kultur: Antropologi i praktisk anvendelse Anmeldes af Jens Sjørslev